Opis stanowiska pracy
W związku z rozwojem działań ukierunkowanych na rozwój rynku spożywczego poszukujemy absolwentów Technologii Żywności poszukujących wyzwań zawodowych w obszarze jakości i bezpieczeństwa produktów żywnościowych
Technolog Żywności – konsultant ds. rozwoju współpracy z przemysłem
Oferujemy:
- Pracę na bazie umowy o pracę z dodatkowym systemem premiowym
- Możliwość rozwoju w obszarze technicznym oraz handlowym i marketingowym
- Udział w różnorodnych technicznie projektach
- Pracę w dynamicznie rosnącej organizacji ukierunkowanej na najwyższą jakość świadczonych usług
Zakres wykonywanych zadań:
- Bezpośredni intensywny kontakt telefoniczny i mailowy z klientami w celu zapewnienia pełnego zrozumienia potrzeb klientów.
- Merytoryczne, organizacyjne i handlowe wsparcie klientów w trakcie projektowania i realizacji projektów.
- Realizacja lub wsparcie realizacji wybranych usług w tym głównie opracowań technicznych, raportów, zestawień, prezentacji.
- Analiza rynku i aktywny udział w tworzeniu strategii rozwoju
Oczekujemy:
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- Przekonania do pracy z intensywnym kontaktem z klientem
- Chęć pracy w modelu B2B
- Wykształcenie wyższe w zakresie : technologia żywności, chemia , chemia spożywcza
- Poszukujemy osób na różnym poziomie doświadczenia zawodowego począwszy od absolwenta do eksperta z wieloletnim doświadczeniu zawodowym, ale każdorazowo z pasją do obszaru jakości i bezpieczeństwa oraz otwartością w obszarze komunikacji.
- Pełnego zaangażowania i ustawicznego rozwoju technicznego
- Preferowane, ale nie konieczne zamieszkanie w obrębie aglomeracji warszawskiej
CV prosimy wysyłać za pomocą aplikuj
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)
Prezentacja firmy
Grupa Mérieux NutriSciences to międzynarodowa sieć akredytowanych labora...
Grupa Mérieux NutriSciences to międzynarodowa sieć akredytowanych laboratoriów, które specjalizują się usługach z zakresu bezpieczeństwa i jakości żywności. Z jej ramienia działają także wyspecjalizowane biura konsultingowe, oferujące usługi audytorskie, szkolenia i doradztwo odnośnie badań żywności oraz ich trwałości. Warto wiedzieć, że w 2011 roku Laboratorium Silliker Polska stało się częścią grupy Mérieux NutriSciences.
Na całą organizację składa się zespół najlepszych fachowców, którzy kierują się przede wszystkim dobrem konsumentów, stąd niezwykle rygorystyczne procedury. Mérieux NutriScienecs posiada oddziały na całym świecie, dzięki czemu jeszcze lepiej może dbać o interesy swoich klientów. Przez lata swojej działalności firma dostarczyła setek porad i przeprowadziła tysiące badań żywności na zlecenia przeróżnych klientów. Wszystko to w trosce o zdrowie i bezpieczeństwo konsumentów, aby otrzymywali wyłącznie świeże i dobre produkty spożywcze. Ponad 40-letnie doświadczenie pozwala jej działać znacznie skuteczniej i przewidywać potrzeby klientów. W związku z tym, że działa w licznych krajach może wspierać przedsiębiorstwa, które funkcjonują zarówno na rynkach lokalnych, jak również na zagranicznych.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 07/07/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Inżynieria, Praca Kontrola jakości, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia