OPIS STANOWISKA
- zarządzanie produkcją zgodnie z wytycznymi Dyrektora Zakładu
- kontrola jakości produkowanych wyrobów i zapewnienie realizacji planów produkcyjnych zgodnie z ustalonym budżetem
- ustalanie przyczyn powstawania niezgodności wyrobu oraz podejmowanie działań korygujących.
- współpraca z powiązanymi działami tj.: sprzedaż, zakupy, gospodarka magazynowa, logistyka, zarządzanie produktami, badania i rozwój, jakość
- utrzymywanie najwyższych standardów jakościowych (HACCP, ISO, BRC)
- zarządzanie personelem (rozmowy i spotkania z pracownikami, ocena pracownika delegowanie zadań, budowanie zespołu, szkolenia)
WYMAGANIA
- preferowane wykształcenie wyższe, mile widziana technologia żywności
- min. 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży FMCG
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- doświadczenie w zakresie obsługi systemu SAP (będzie traktowane jako atut)
- wysoki poziom umiejętności interpersonalnych (komunikatywność i asertywność)
- dyspozycyjność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
OFERUJEMY
- możliwość rozwoju zawodowego w strukturach międzynarodowego koncernu
- stabilną pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- atrakcyjne warunki zatrudnienia oraz system premiowy
- pakiet świadczeń dodatkowych – w tym bezpłatna opieka medyczna; dofinansowanie do karty sportowej lub rekreacyjnej, ZFŚS
- miłą atmosferę pracy
- szkolenia wewnętrzne oraz zewnętrzne