Miejsce pracy: Żywiec
Zadania:
- sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur zgodnie ze standardami firmy,
- planowanie i organizacja pracy podległego personelu,
- stosowanie wewnętrznych standardów,
- współpraca z Szefem Kuchni oraz zastępstwo pod nieobecność,
- kontrola planowanego poziomu kosztów,
- tworzenie oferty cateringu oraz aktywne poszukiwanie potencjalnych zewnętrznych klientów.
Wymagania:
- bardzo dobra organizacja czasu pracy,
- umiejętność pracy na recepturach,
- znajomość systemu HACCP,
- mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
- dyspozycyjność,
- umiejętność pracy pod presją.
Firma oferuje:
- pracę pełną wyzwań,
- wsparcie dalszego rozwoju zawodowego.
Brzmi dobrze? Aplikuj już dziś!
Wyślij swoje CV przez formularz dostępny w portalu lub na adres mailowy: magdalena.krzepina@hrsigma.pl w tytule wpisując nazwę stanowiska! Zgłoszenia bez załączonego pliku CV nie będą przez nas rozpatrywane.
Klauzula RODO:
W przesyłanych dokumentach aplikacyjnych prosimy zawrzeć poniższą klauzulę RODO: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."