Opis stanowiska pracy:
· Utrzymywanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością
· Prowadzenie i aktualizacja dokumentacji związanej z systemami jakości IFS, BRC
· Przygotowywanie danych wejściowych, udział oraz opracowywanie raportu z przeglądu zarządzania
· Współpraca z laboratoriami zewnętrznymi- prowadzenie badań wg. opracowanego harmonogramu
· Prowadzenie miesięcznych inspekcji zakładu
· Przygotowanie i prowadzenie szkoleń wewnętrznych z SZJ
· Współpraca z innymi działami firmy
· Prowadzenie audytów wewnętrznych i zewnętrznych
· Kontrola funkcjonowania systemu identyfikowalności
· Prowadzenie dokumentacji surowców, opakowań i dodatków
· Współpraca z firmą deratyzacyjną
· Analiza i archiwizacja zapisów SZJ
Oczekiwania:
· Wykształcenie wyższe branżowe: towaroznawstwo, technologia żywności, zarządzanie jakością
· Komunikatywna znajomość j. angielskiego
· Biegła obsługa komputera, znajomość pakietu MS Office
· Bardzo dobra organizacja pracy
· Znajomość przepisów prawa żywnościowego, branżowych dobrych praktyk, standardów IFS, BRC
· Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej min. 2 lata
Oferujemy:
· Atrakcyjne warunki zatrudnienia
· Niezbędne narzędzia pracy oraz wsparcie w powierzonych zadaniach
· Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat
· Możliwość uczestnictwa w bezpłatnych zajęciach z języka angielskiego
· Dofinansowanie do karty MultiSport
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.