#

przedmioty zawodowe - kwalifikacja HGT.01, HGT.12

ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO-GASTRONOMICZNYCH

04-161 Praga-Południe, mazowieckie

Opis stanowiska pracy

Przedmioty zawodowe w klasach BS I stopnia w zawodzie KELNER (obsługa gości, pracownia obsługi gości). Przedmioty zawodowe w klasach Technikum w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (pracownia usług gastronomicznych, usługi gastronomiczne) Zajęcia z puli praktycznych w pracowni obsługi gości z podziałem na grupy. Opieka nad pracownią. Przygotowywanie uczniów do konkursów zawodowych. Przygotowanie pracowni do egzaminu zawodowego. Możliwość dodatkowych godzin na KKZ w systemie ZAOCZNYM.
Wymagania:
Minimum wyższe zawodowe z zakresu gastronomii + przygotowanie pedagogiczne (możliwość uzupełnienia przygotowania pedagogicznego po rozpoczęciu pracy). Doświadczenie w pracy w obsłudze gości (kelner, barman, barista). Udokumentowane osiągnięcia zawodowe, listy referencyjne. Zakres obowiązków: Obowiązki nauczyciela. Pięciodniowy tydzień pracy - 20 godzin dydaktycznych. Udział w pracach zespołowych np. nauczycieli przedmiotów zawodowych, wychowawczych, posiedzeniach rady pedagogicznej i zebraniach z rodzicami. Dodatkowe prace w ramach 40 godzin (opiekun podczas wyjść uczniów, konkursów, reprezentowanie szkoły na targach, event)
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/02/2025
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi