Opis stanowiska pracy
Przedmioty zawodowe w klasach BS I stopnia w zawodzie KELNER (obsługa gości, pracownia obsługi gości). Przedmioty zawodowe w klasach Technikum w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (pracownia usług gastronomicznych, usługi gastronomiczne) Zajęcia z puli praktycznych w pracowni obsługi gości z podziałem na grupy. Opieka nad pracownią. Przygotowywanie uczniów do konkursów zawodowych. Przygotowanie pracowni do egzaminu zawodowego. Możliwość dodatkowych godzin na KKZ w systemie ZAOCZNYM.
Wymagania:
Minimum wyższe zawodowe z zakresu gastronomii + przygotowanie pedagogiczne (możliwość uzupełnienia przygotowania pedagogicznego po rozpoczęciu pracy). Doświadczenie w pracy w obsłudze gości (kelner, barman, barista). Udokumentowane osiągnięcia zawodowe, listy referencyjne. Zakres obowiązków: Obowiązki nauczyciela. Pięciodniowy tydzień pracy - 20 godzin dydaktycznych. Udział w pracach zespołowych np. nauczycieli przedmiotów zawodowych, wychowawczych, posiedzeniach rady pedagogicznej i zebraniach z rodzicami. Dodatkowe prace w ramach 40 godzin (opiekun podczas wyjść uczniów, konkursów, reprezentowanie szkoły na targach, event)
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 25/02/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia