Opis stanowiska pracy
Nauczyciel przedmiotów zawodowych gastronomicznych (kierunek: kucharz) Szkoła Branżowa I stopnia
Wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe – ukończone studia wyższe w zakresie gastronomii, technologii żywienia lub pokrewne. • Przygotowanie pedagogiczne zgodne z przepisami o kwalifikacjach nauczycieli. • Znajomość podstaw programowych i wymagań egzaminacyjnych w zawodzie kucharz. Zakres obowiązków: • Prowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych na kierunku kucharz zgodnie z podstawą programową. • Realizacja programów nauczania oraz przygotowywanie uczennic do egzaminu zawodowego. • Organizacja zajęć praktycznych i ćwiczeń zawodowych w szkolnej pracowni gastronomicznej. Oferujemy: • Stabilne zatrudnienie - umowa o pracę • Pracę w zespole doświadczonych nauczycieli i wychowawców, • Możliwość rozwoju zawodowego i udziału w szkoleniach.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
• CV • Kopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje zawodowe, • Oświadczenie o niekaralności, • Zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 25/10/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia