Opis stanowiska pracy

Nauczyciel przedmiotów zawodowych gastronomicznych (kierunek: kucharz) Szkoła Branżowa I stopnia
Wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe – ukończone studia wyższe w zakresie gastronomii, technologii żywienia lub pokrewne. • Przygotowanie pedagogiczne zgodne z przepisami o kwalifikacjach nauczycieli. • Znajomość podstaw programowych i wymagań egzaminacyjnych w zawodzie kucharz. Zakres obowiązków: • Prowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych na kierunku kucharz zgodnie z podstawą programową. • Realizacja programów nauczania oraz przygotowywanie uczennic do egzaminu zawodowego. • Organizacja zajęć praktycznych i ćwiczeń zawodowych w szkolnej pracowni gastronomicznej. Oferujemy: • Stabilne zatrudnienie - umowa o pracę • Pracę w zespole doświadczonych nauczycieli i wychowawców, • Możliwość rozwoju zawodowego i udziału w szkoleniach.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
• CV • Kopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje zawodowe, • Oświadczenie o niekaralności, • Zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/10/2025
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi