Opis stanowiska pracy
Przedmioty zawodowe teoretyczne i praktyczne w klasach cukierniczych i technikum technologii żywności Wykaz przedmiotów: Technologie przetwórstwa spożywczego, Technologie w produkcji cukierniczej, Technika w produkcji cukierniczej, Podstawy analizy żywności, Pracownia analizy żywności, Organizacja procesów produkcji
Wymagania:
Wykształcenie wyższe (minimum inżynier) na kierunku Technologia żywności. Przygotowanie pedagogiczne można uzupełnić po rozpoczęciu pracy. Zakres obowiązków: Obowiązki nauczyciela. podstawa programowa https://www.ore.edu.pl/wp-content/uploads/2020/03/technik-technologii-zywnosci-na-podbudowie-kwalifikacji-spc.01..pdf Oferujemy: Możliwość dodatkowych godzin na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych w systemie zaocznym (weekendy) SPC.01/SPC.07 Mile widziane dodatkowe kwalifikacje np. Chemia (studia podyplomowe)- dodatkowo 10 godzin
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV musi zawierać doświadczenie zawodowe z przedziałami czasowymi, pełną nazwę Placówki i miejscowością.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 25/02/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia