Opis stanowiska pracy

Przedmioty zawodowe teoretyczne i praktyczne w klasach cukierniczych i technikum technologii żywności Wykaz przedmiotów: Technologie przetwórstwa spożywczego, Technologie w produkcji cukierniczej, Technika w produkcji cukierniczej, Podstawy analizy żywności, Pracownia analizy żywności, Organizacja procesów produkcji
Wymagania:
Wykształcenie wyższe (minimum inżynier) na kierunku Technologia żywności. Przygotowanie pedagogiczne można uzupełnić po rozpoczęciu pracy. Zakres obowiązków: Obowiązki nauczyciela. podstawa programowa https://www.ore.edu.pl/wp-content/uploads/2020/03/technik-technologii-zywnosci-na-podbudowie-kwalifikacji-spc.01..pdf Oferujemy: Możliwość dodatkowych godzin na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych w systemie zaocznym (weekendy) SPC.01/SPC.07 Mile widziane dodatkowe kwalifikacje np. Chemia (studia podyplomowe)- dodatkowo 10 godzin
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV musi zawierać doświadczenie zawodowe z przedziałami czasowymi, pełną nazwę Placówki i miejscowością.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/02/2025
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi