Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 29/03/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0205


Obowiązki:

Kompleksowa obsługa biura restauracji wraz z imprezami cateringowymi, nadzór nad pracownikami, itp. Możliwość zatrudnienia na etat oraz dodatkowe premie za wyniki finansowe.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługi kas fiskalnych i informatycznego systemu sprzedaży
  • prawo jazdy kat. „B”
  • obsługa komputera pakiet Microsoft Office,PRO PUBLICO,INFO MEDICA,AMMS

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Zawód:

  • Kierownik działu w lokalu gastronomicznym



Miejsce pracy: UNII LUBELSKIEJ 10, 20-108 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 4

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.grandeappetito.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
28/03/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca , Praca Praca w hotelu / Turystyka , Praca Catering / Gastronomia
do góry