Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialana będzie za przygotowywanie potraw przeznaczonych dla restauracji hotelowej i podlegać będzie bezpośrednio szefowi kuchni. Do obowiązków kucharza należeć będzie:
- obsługa gastronomiczna śniadań
- obsługa gastronomiczna restautacji/ baru hotelowego
- obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
- obsługa gastronomiczna kantyny pracowniczej.

Praca zmianowa, wymagająca pełnej dyspozycyjności.

Wymagania

- doświadczenie zawodowe minimum 1 rok
- znajomość systemu HAACAP
- doświadczenie w obsłudze bankietów/konferencji
- wykształcenie kierunkowe
- mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni hotelowej
- samodzielność
- umiejętność pracy pod presją czasu
- mile widziana znajomość trendów gastronomicznych

Prezentacja firmy

Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/10/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi