Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialana będzie za przygotowywanie potraw przeznaczonych dla restauracji hotelowej i podlegać będzie bezpośrednio szefowi kuchni. Do obowiązków kucharza należeć będzie:
- obsługa gastronomiczna śniadań
- obsługa gastronomiczna restautacji/ baru hotelowego
- obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
- obsługa gastronomiczna kantyny pracowniczej.
Praca zmianowa, wymagająca pełnej dyspozycyjności.
- doświadczenie zawodowe minimum 1 rok
- znajomość systemu HAACAP
- doświadczenie w obsłudze bankietów/konferencji
- wykształcenie kierunkowe
- mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni hotelowej
- samodzielność
- umiejętność pracy pod presją czasu
- mile widziana znajomość trendów gastronomicznych
Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń
Będziemy przetwarzali informacje o Tobie w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu, w oparciu o następujące podstawy prawne: (a) aby wypełnić ciążące na nas obowiązki prawne – dane wskazane w Kodeksie pracy (m.in. dane identyfikacyjne, dane kontaktowe, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, umiejętności, kwalifikacje) lub w innych przepisach prawa (według wymogów ogłosze... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.