Numer oferty: StPr/25/0395
Mile widziane doświadczenie pracy w gastronomii albo ukończenie szkoły gastronomicznej i praktyki zawodowej
Realizacja zamówień z bieżącej karty
Przygotowanie dań na imprezy okolicznościowe
Wprowadzanie dań sezonowych
Wykonywanie poleceń szefa kuchni
Dbanie o odpowiednią estetykę pracy
Samodzielność w pracy
Dyspozycyjność
Współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni oraz bufetu
Oferujemy:
umowę zlecenie lub umowę o pracę, poprzedzoną umową na okres próbny
możliwość pracy z doświadczonymi kucharzami
godziny pracy: 8.00-20.00 - do przepracowania ok. 168 godzin miesięcznie
szkolenia
premie
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Bohaterów Warszawy 15, 73-200 Choszczno, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.