Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialana będzie za przygotowywanie potraw przeznaczonych dla restauracji i podlegać będzie bezpośrednio szefowi kuchni. Do obowiązków Szefa Zmiany należeć będzie:

- obsługa gastronomiczna restautacji
- obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
- współtworzenie karty dań
- koordynowanie pracy podledłych pracowników
- praca w systemie zmianowym

Wymagania

- doświadczenie zawodowe minimum 3 lata
- znajomość systemu HAACAP
- doświadczenie w obsłudze bankietów/konferencji
- wykształcenie kierunkowe
- mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni hotelowej
- samodzielność
- zajomość zasad HACCAP
- mile widziana znajomość trendów gastronomicznych

Prezentacja firmy

Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/04/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Premie, dodatki:
karta Mulfibenefit, opieka medyczna, ZFŚS
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi