Zakres obowiązków:
- Sporządzanie posiłków zgodnie z zasadami, instrukcjami i przepisami,
- Planowanie menu, wprowadzanie nowych receptur,
- Dbałość o jakość, wygląd, walory smakowe oraz terminowość przygotowywanych potraw,
- Budowanie i motywowanie zespołu pracowników,
- Odpowiedzialność za respektowanie zasad BHP, HACCP,
- Koordynowanie realizacji planów finansowych, kontrole kosztów i planowanie zamówień,
- Zarządzanie stanami magazynowymi i efektywne gospodarowanie surowcem.
Wymagania:
- Doświadczenie zawodowe na stanowisku Szefa Kuchni (min. 2 lata),
- Doświadczenie w pracy w hotelu 4* lub 5*,
- Pasja do wykonywanej pracy,
- Nastawienie na wykorzystanie i promocję lokalnych produktów,
- Praktyczna umiejętność obsługi pakietu MS Office, w szczególności MS Excel,
- Umiejętność budowania i motywowania zespołu
- Operatywność i dobra organizacja pracy,
- Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu,
- Zaangażowanie i determinacja w dążeniu do celu.
Oferujemy:
- Elastyczne warunki zatrudnienia,
- Możliwość zakwaterowania,
- Atrakcyjne wynagrodzenie i stabilne zatrudnienie,
- Możliwość wdrażania własnych pomysłów,
- Współudział w tworzeniu oferty i wizerunku restauracji,
- Możliwość rozwoju,
- Pracę w przyjaznej atmosferze.
Brzmi dobrze? Aplikuj już dziś!
Wyślij swoje CV przez formularz dostępny w portalu lub na adres mailowy: biuro@hrsigma.pl w tytule wpisując nazwę stanowiska!
Klauzula RODO:
W przesyłanych dokumentach aplikacyjnych prosimy zawrzeć poniższą klauzulę RODO: ’Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).’