Numer oferty: StPr/21/0823
- Efektywna i terminowa realizacja zamówień.
- Organizowanie pracy własnej i pomoc w organizowaniu pracy innych stanowisk według procedur zawartych w księdze procedur i księdze receptur. - Dbanie o czystość na całej kuchni i na zapleczu.
- Wydawanie przygotowanych potraw przyrządzonych według księgi receptur.
- Przygotowanie wszelkich potrzebnych składników
- Obsługa urządzeń gastronomicznych.
- Przestrzeganie harmonogramu pracy.
- Zapewnienie właściwych godzin otwarcia i zamknięcia restauracji.
- Przestrzeganie właściwych przepisów BHP,PPOŻ, Kodeksu pracy i SANEPID
- Sprawdzanie zgodności dostawy z dokumentem dostawy
- Dbanie o odpowiednie zatowarowanie placów
- Kontrola ważności produktów spożywczych.
- Dbanie o prawidłowy stan techniczny lokalu i urządzeń gastronomicznych
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Emilii plater 8, 16-010 Wasilków, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.