Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 24/06/2021.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0823


Obowiązki:

- Efektywna i terminowa realizacja zamówień.
- Organizowanie pracy własnej i pomoc w organizowaniu pracy innych stanowisk według procedur zawartych w księdze procedur i księdze receptur. - Dbanie o czystość na całej kuchni i na zapleczu.
- Wydawanie przygotowanych potraw przyrządzonych według księgi receptur.
- Przygotowanie wszelkich potrzebnych składników
- Obsługa urządzeń gastronomicznych.
- Przestrzeganie harmonogramu pracy.
- Zapewnienie właściwych godzin otwarcia i zamknięcia restauracji.
- Przestrzeganie właściwych przepisów BHP,PPOŻ, Kodeksu pracy i SANEPID
- Sprawdzanie zgodności dostawy z dokumentem dostawy
- Dbanie o odpowiednie zatowarowanie placów
- Kontrola ważności produktów spożywczych.
- Dbanie o prawidłowy stan techniczny lokalu i urządzeń gastronomicznych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak



Miejsce pracy: Emilii plater 8, 16-010 Wasilków, powiat: białostocki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
14/04/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi
do góry