Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 17/10/2019.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2514


Obowiązki:

w/g potrzeb



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie, inne

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: planowanie, organizacja i kierowanie pracą działu garmażeryjnego, optymalizacja kosztów działu garmażeryjnego, odpowiedzialność za jakość, cenę i dostawy surowców i materiałów. Rozliczenie miesięcznych inwentaryzacji.Dbanie o porządek i higienę w kuchni, oraz miejscu gdzie jest przechowywana, przygotowywana lub serwowana żywność. Przestrzeganie zasad BHP oraz utrzymanie standardów GMP /GHP/HACCP; oraz bieżące prowadzenie dokumentacji w tym zakresie. Przygotowywanie ofert dla instytucji i klientów indywidualnych - catering,znajomość rynku gastronomicznego, standardów i trendów,dobra znajomość MS Office min. 2 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku pracy.Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników zespołu.


Miejsce pracy: Massalskiego 3, 25-636 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, inny - Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres:rekrutacja@eleclerc.net.pl lub dostarczenie do Działu Kadr pod w/w adres ewentualnie tel;041/363-00-16 , Godziny : 9.00-14.00


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
27/09/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca , Praca Praca w hotelu / Turystyka , Praca Catering / Gastronomia
do góry