Kierownik ds. Technicznych w Laboratorium Badawczym
Od: Alab Laboratoria Sp. z o.o.Miejsce pracy: Zielonka, k., Warszawa
Do Twoich zadań należeć będzie:
- nadzór nad techniczną działalnością laboratorium,
- nadzór nad personelem pracowni mikrobiologicznej,
- wykonywanie analiz mikrobiologicznych żywności, pasz oraz prób środowiskowych z obszaru obrotu żywnością,
- analiza wyników badań, opracowywanie i autoryzacja sprawozdań z badań,
- nadzór nad realizacją oraz analiza wewnętrznej i zewnętrznej kontroli jakości badań,
- realizacja programu monitorowania ważności wyników,
- nadzór i udział w weryfikacji/walidacji metod badawczych,
- prowadzenie szkoleń wewnętrznych oraz ocena ich skuteczności,
- merytoryczne wsparcie Klientów,
- prowadzenie dokumentacji w procesie badawczym zgodnie z systemem jakości,
- opracowywanie i aktualizacja dokumentacji laboratoryjnej.
Zapraszamy Cię do naszego zespołu jeśli:
- posiadasz minimum 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w akredytowanym laboratorium w zakresie mikrobiologii żywności – warunek konieczny,
- wiesz jak pracować zgodnie z wymaganiami normy ISO 17025,
- masz wykształcenie wyższe, preferowane: mikrobiologia, biologia, technologia żywności lub pokrewne (mile widziane związane z bezpieczeństwem i jakością żywności),
- posiadasz umiejętność analitycznego myślenia,
- jesteś zaangażowany w powierzone obowiązki i potrafisz pracować samodzielnie,
- jesteś osobą dobrze zorganizowaną, dokładną i sumienną.
W zamian za zaangażowanie i pracę oferujemy:
- możliwość rozwoju zawodowego w akredytowanym laboratorium,
- pracę w przyjaznej atmosferze, w zgranym i dynamicznym Zespole,
- stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych poprzez uczestnictwo w licznych kursach i szkoleniach,
- dofinansowanie do karty Multisport,
- zniżki na usługi świadczone przez laboratoria ALAB dla naszych Pracowników i ich rodzin.