Opis stanowiska pracy
Intendent
Wymagania:
Wykształcenie związane z szeroko rozumianym żywieniem, w szczególności ukończone technikum gastronomiczne lub zasadnicza szkoła zawodowa, studia na kierunku dietetyka lub technologia żywności i żywienia człowieka. Książeczka sanepidowska Prawo jazdy kat. B Podstawowa obsługa komputera Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków zgodnie z kalorycznością i zapotrzebowaniem, sporządzanie jadłospisów, zamawianie produktów spożywczych, prowadzenie dokumentacji żywieniowej,
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 06/07/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia