Opis stanowiska pracy
praca sezonowa: od połowy kwietnia 2025 do września 2025
Dla tego klienta szukamy również Pracownika baru z przekąskami - możesz wyjechać ze znajomym, jeśli ma odpowiednie doświadczenie!
- przygotowywanie i prezentowanie dań z menu
- utrzymywanie wysokich standardów kulinarnych i spójności jakości potraw
- współpraca z zespołem na kuchni w celu opracowywania nowych pozycji menu i dań specjalnych
- zapewnienie zgodności z przepisami bezpieczeństwa żywności i higieny
- zarządzanie zapasami i kontakt z dostawcami w razie potrzeby
OFERUJEMY
- zatrudnienie na holenderskich warunkach
- gwarantowane godziny pracy: 30h poza sezonem (kwiecień), minimum 38h w sezonie (maj - wrzesień)
- stawkę (bez napiwków): 17,55€ brutto/h - wliczony dodatek wakacyjny oraz urlopowy
- wynagrodzenie wypłacane tygodniowo
- zakwaterowanie w pokoju 1-osobowym na terenie ośrodka - płatne 250€ miesięcznie (max. 2 osoby w domku)
- posiłki pracownicze oraz inne benefity
- możliwość rozwoju
Wymagania
- wykształcenie zawodowe
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku jako szef kuchni
- komunikatywna znajomość języka angielskiego
- umiejętność pracy w szybko zmieniającym się środowisku przy jednoczesnym zachowaniu dbałości o szczegóły
- dobra komunikacja i praca zespołowa
elastyczność w zakresie pracy w różnych zmianach, w tym wieczorami i w weekendy - prawo jazdy kat. B
Prezentacja firmy
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca ...
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca się w poszukiwaniu najlepszych ofert pracy w sektorach motoryzacyjnym, transportowym, logistycznym, przemysłowym, metalurgicznym, budowlanym i inżynieryjnym. Istniejemy od 2008 roku, dopasowując kandydatów do idealnych stanowisk pracy w Belgii, Holandii i w Niemczech. Zapewniamy kompleksowe wsparcie na każdym etapie rekrutacji, by nasi kandydaci mogli rozwijać swoją karierę zawodową z nami.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 17/05/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia