Opis stanowiska pracy
Zakres obowiązków
- przygotowywanie i serwowanie dań z menu
- utrzymywanie wysokich standardów kulinarnych
- współpraca z zespołem kuchennym przy tworzeniu nowych pozycji w menu i ofert specjalnych
- przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności oraz higieny
- zarządzanie zapasami i koordynowanie dostaw
Wymagania
Poszukiwane kompetencje
- wykształcenie gastronomiczne
- min. 2-letnie doświadczenie na stanowisku Chef de Partie lub podobnym
- komunikatywna znajomość języka angielskiego
- umiejętność pracy w szybko zmieniającym się środowisku przy jednoczesnym zachowaniu dbałości o szczegóły
- dobra komunikacja i praca zespołowa
- elastyczność w zakresie pracy w różnych zmianach, w tym wieczorami i w weekendy
- prawo jazdy kat. B
Oferujemy
- zatrudnienie na holenderskich warunkach
- stawkę: 17,52€ brutto/h - wliczony dodatek wakacyjny oraz urlopowy
- wynagrodzenie wypłacane tygodniowo
- zakwaterowanie w pokoju 1-osobowym na terenie ośrodka - płatne 250€ miesięcznie (max. 2 osoby w domku)
- posiłki pracownicze oraz inne benefity
- możliwość rozwoju
Prezentacja firmy
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca ...
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca się w poszukiwaniu najlepszych ofert pracy w sektorach motoryzacyjnym, transportowym, logistycznym, przemysłowym, metalurgicznym, budowlanym i inżynieryjnym. Istniejemy od 2008 roku, dopasowując kandydatów do idealnych stanowisk pracy w Belgii, Holandii i w Niemczech. Zapewniamy kompleksowe wsparcie na każdym etapie rekrutacji, by nasi kandydaci mogli rozwijać swoją karierę zawodową z nami.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 05/05/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia