Opis stanowiska pracy
- przygotowywanie i prezentowanie dań z menu
- zarządzanie małym zespołem
- utrzymywanie wysokich standardów kulinarnych i spójności jakości potraw
- współpraca z zespołem na kuchni w celu opracowywania nowych pozycji menu i dań specjalnych
- zapewnienie zgodności z przepisami bezpieczeństwa żywności i higieny
- zarządzanie zapasami i kontakt z dostawcami w razie potrzeby
OFERUJEMY
- zatrudnienie na holenderskich warunkach
- stawkę (bez napiwków): 18,60€ brutto/h - wliczony dodatek wakacyjny oraz urlopowy
- wynagrodzenie wypłacane tygodniowo
- zakwaterowanie w pokoju 1-osobowym w bliskiej odległości od pracy - płatne 120€ tygodniowo
- posiłki pracownicze oraz inne benefity
- możliwość rozwoju
Wymagania
- wykształcenie zawodowe
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku jako szef kuchni/manager restauracji/chef de partie
- dobra znajomość języka angielskiego
- umiejętność pracy w szybko zmieniającym się środowisku przy jednoczesnym zachowaniu dbałości o szczegóły
- dobra komunikacja i praca zespołowa
- elastyczność w zakresie pracy w różnych zmianach, w tym wieczorami i w weekendy
- prawo jazdy kat. B
Prezentacja firmy
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca ...
Link2work Sp. z o.o. to renomowana agencja rekrutacyjna, specjalizująca się w poszukiwaniu najlepszych ofert pracy w sektorach motoryzacyjnym, transportowym, logistycznym, przemysłowym, metalurgicznym, budowlanym i inżynieryjnym. Istniejemy od 2008 roku, dopasowując kandydatów do idealnych stanowisk pracy w Belgii, Holandii i w Niemczech. Zapewniamy kompleksowe wsparcie na każdym etapie rekrutacji, by nasi kandydaci mogli rozwijać swoją karierę zawodową z nami.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 23/04/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia