Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/1125


Obowiązki:

wsparcie dla szefa kuchni, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, przygotowywanie dań, nadzór nad personelem kuchni, układanie menu, nadzór nad zamówieniami



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak

Zawód:

  • Kucharz*

Pozostałe wymagania:

  • kurs kucharza, kucharz małej gastronomii z elem. cateringu i przyjęć okolicznościowych


Miejsce pracy: Hotelowa 5, 21-500 Grabanów, powiat: bialski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/05/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi