Numer oferty: StPr/25/1005
Osoba będzie odpowiedzialna za: zbudowanie zespołu, gotowanie, planowanie dziennej produkcji i działań w kuchni, zamawianie towarów i surowców. Bieżące zarządzanie kuchnią i kontrolą jakości, tworzenie szczegółowych receptur potraw, dbanie o odpowiedni wygląd dań i wagę porcji. Dbanie o przestrzeganie zasad i norm bezpieczeństwa żywności.
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Grunwaldzka 2A, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.