#

TRENER PRACY W PRACOWNI GASTRONOMICZNEJ

STRZYŻOWSKIE FORUM GOSPODARCZE W STRZYŻOWIE

Strzyżów, podkarpackie

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1005


Obowiązki:

Osoba będzie odpowiedzialna za: zbudowanie zespołu, gotowanie, planowanie dziennej produkcji i działań w kuchni, zamawianie towarów i surowców. Bieżące zarządzanie kuchnią i kontrolą jakości, tworzenie szczegółowych receptur potraw, dbanie o odpowiedni wygląd dań i wagę porcji. Dbanie o przestrzeganie zasad i norm bezpieczeństwa żywności.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie w gastronomii oraz w pracy z osobami z niepełnosprawnościami, umiejętności zarządzania pracą zespołów, umiejętności szkoleniowe.


Miejsce pracy: Grunwaldzka 2A, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi