Obowiązki:
- Kontrola przebiegu procesów technologicznych, zgodność parametrów z recepturami technologicznymi,
- Wyrywkowa kontrola surowców, produktów, półproduktów, materiałów pomocniczych, przypraw i dodatków oraz między operacyjna kontrola poprawności prowadzonych procesów produkcyjnych,
- Wdrażanie technologii produkcji produktów na nowych maszynach/liniach produkcyjnych,
- Prowadzenie pomiarów norm uzysków, ubytków naturalnych, wydajności produkcyjnych,
- Tworzenie dokumentacji technologicznej, receptur, instrukcji technologicznych oraz kart kontroli procesów produkcyjnych.
Wymagania:
- Studia inżynierski/ inżyniersko-magisterskie, technologia mięsa/żywności/żywienia,
- Dobra znajomość języka angielskiego lub francuskiego,
- Znajomość standardów jakościowych HACCP, BRC;
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- Umiejętność pracy w grupie,
- Inicjatywa, zaangażowanie oraz chęć uczenia się,
- Dyspozycyjność.
Oferujemy:
- Stabilną pracę na pełen etat (umowa o pracę),
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
- Pakiet socjalny z kartą sportową włącznie.