Superdrob Zakłady Mięsne S.A.

TECHNOLOG

Od: Superdrob Zakłady Mięsne S.A.
Miejsce pracy: Łódź

Obowiązki:

  • Kontrola przebiegu procesów technologicznych, zgodność parametrów z recepturami technologicznymi,
  • Wyrywkowa kontrola surowców, produktów, półproduktów, materiałów pomocniczych, przypraw i dodatków oraz między operacyjna kontrola poprawności prowadzonych procesów produkcyjnych,
  • Wdrażanie technologii produkcji produktów na nowych maszynach/liniach produkcyjnych,
  • Prowadzenie pomiarów norm uzysków, ubytków naturalnych, wydajności produkcyjnych,
  • Tworzenie dokumentacji technologicznej, receptur, instrukcji technologicznych oraz kart kontroli procesów produkcyjnych.

 

Wymagania:

  • Studia inżynierski/ inżyniersko-magisterskie, technologia mięsa/żywności/żywienia,
  • Dobra znajomość języka angielskiego lub francuskiego,
  • Znajomość standardów jakościowych HACCP, BRC;
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • Umiejętność pracy w grupie,
  • Inicjatywa, zaangażowanie oraz chęć uczenia się,
  • Dyspozycyjność.

 

Oferujemy:

  • Stabilną pracę na pełen etat (umowa o pracę),
  • Możliwość dalszego rozwoju zawodowego,
  • Pakiet socjalny z kartą sportową włącznie.
Superdrob Zakłady Mięsne S.A.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi