Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0210


Obowiązki:

Opracowywanie i wdrażanie nowych produktów,
Nadzór technologiczny nad produkcją,
Udział w uruchamianiu nowych linii produkcyjnych,
Eliminowanie błędów i optymalizowanie produkcji,
Przeprowadzenie testów jakościowych i użytkowych produktów,
Tworzenie opisów procesów, przygotowywania dokumentacji procesowej
Planowanie produkcji



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
  • A/B) dobra organizacja pracy
  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • 2-3 letnie doświadczenie w pracy na danym stanowisku

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Pozostałe wymagania:

  • * znajomość najnowszych technologii produkcji wyrobów spożywczych (w tym dań gotowych)* znajomość przepisów dotyczących wdrażania do produkcji nowych wyrobów spożywczych.* Znajomość norm i systemów zarządzania jakością (IFS / BRC, ISO).


Miejsce pracy: Lotnicza 2a, 99-100 Łęczyca, powiat: łęczycki, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: skierowanie do pracy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.salaleczyca.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/10/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi