Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/0676
Obowiązki:
Współpraca w trakcie procesu produkcyjnego
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), techniczne, kierunek: inż. technologii żywności , specjalizacja: technolog technologii żywności
- średnie zawodowe, brak, kierunek: technologia żywności
Pozostałe wymagania:
- U osób z wykształceniem wyższym doświadczenie zawodowe nie jest wymagane. W przypadku wykształcenia średniego wymagane jest doświadczenie na w/w stanowisku min. 3 lata . Wykształcenie: wyższe lub średnie technologia żywności.
Miejsce pracy: Bielawki 16 D, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 01/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia