Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0676


Obowiązki:

Współpraca w trakcie procesu produkcyjnego



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), techniczne, kierunek: inż. technologii żywności , specjalizacja: technolog technologii żywności
  • średnie zawodowe, brak, kierunek: technologia żywności

Pozostałe wymagania:

  • U osób z wykształceniem wyższym doświadczenie zawodowe nie jest wymagane. W przypadku wykształcenia średniego wymagane jest doświadczenie na w/w stanowisku min. 3 lata . Wykształcenie: wyższe lub średnie technologia żywności.


Miejsce pracy: Bielawki 16 D, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi