Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/1048
Obowiązki:
ZAKRES WYKONYWANYCH ZADAŃ:
- planowanie i opracowywanie jadłospisów;
- prowadzenie dokumentacji ( dokumentacja HACCP );
- nadzór nad jakością i bezpieczeństwem żywności;
- współpraca z dostawcami.;
- obsługa systemu EWOS;
- obsługa kas fiskalnych.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie branżowe, techniczne, kierunek: technologia żywności
Pozostałe wymagania:
- WYMAGANIA NIEZBĘDNE:- wykształcenie kierunkowe technologia żywności - staż pracy min. 1 rok lub średnie techniczne branżowe staż pracy min. 3 lata;- biegła obsługa komputera w środowisku Windows z podstawowym oprogramowaniem Ms Office (Excel, Word);- aktualne badania sanepid;- samodzielność w działaniu;- dobra organizacja pracy własnej.WYMAGANIA DODATKOWE (PREFEROWANE):- doświadczenie zawodowe na stanowisku dietetyka lub technologa;- wykształcenie wyższe dyplom dietetyka;- znajomość standardów jakościowych HACCP;- umiejętność pracy pod presją czasu;- zaangażowanie, sumienność;- odpowiedzialność, terminowość;- dyspozycyjność;- odporność na stres.
Miejsce pracy: Kawaleryjska 70, 15-325 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/05/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji