Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/1830
Obowiązki:
wg stanowiska
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, brak, kierunek: dietetyka, technologia żywności
Pozostałe wymagania:
- Wymagania: wykształcenie średnie kierunkowe, komunikatywność, łatwość nawiązywania kontaktów interpersonalnych, sumienność, dokładność. Praca na terenie szpitala w Kielcach.
Zakres obowiązków: pomoc w ustalaniu jadłospisów, uzgadnianie diet pacjentó z personelem medycznym, nadzór merytoryczny nad dietami, uzupełnianie dokumentacji.
Miejsce pracy: Grunwaldzka, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 02/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Ochrona