Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1433


Obowiązki:

1. Pobór prób żywności do badan laboratoryjnych.
2. Przygotowywanie pobranych prób żywności do transportu.
3. Transport prób do laboratorium.
4. Obsługa urządzeń biurowych.
5. Przygotowywanie wstępnych danych do sprawozdań, informacji i analiz.
6. Przygotowywanie odpowiedzi na pisma wpływające do Stacji (praca przy komputerze).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Prawo jazdy kat. B
  • prawo jazdy kategrii B
  • bardzo dobra znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych
  • systematyczność, bardzo dobra organizacja pracy własnej, staranność, kreatywność, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, zdyscyplinowanie

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie, kierunek: technik technologii żywności, biologia, chemia, dietetyka

Zawód:

  • Technik technologii żywności*

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie min. średnie w kierunku technik technologii żywności, biologia, chemia lub dietetyka.


Miejsce pracy: 22-175 Dorohusk, powiat: chełmski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://www.gov.pl/web/gsse-dorohusk


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/07/2025
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi