Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0552


Obowiązki:

planowanie jadłospisu, ustalenie do jadłospisu gramówki tj. ilości produktów potrzebnych do wykonania każdej potrawy, organizowanie i kierowanie pracą podległych pracowników, przestrzeganie prawidłowej technologii produktów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zawodowe kucharz, tytuł mistrza, doświadczenie zawodowe 4 lata, umiejętność kierowania pracą podległych pracowników, znajomość języka polskiego


Miejsce pracy: Jacka Kaczmarskiego 2, 65-634 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi