Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
przygotowanie grafików pracy, kontrolę obecności oraz kontrolę przygotowania swoich podwładnych do pracy,
tworzenie menu restauracji,
nadzór nad jakością serwowanych dań,
współpracę z innymi działami Hotelu,
inwentaryzację żywności i sprzętu, dbanie o ich bezpieczeństwo i odpowiednie użytkowanie,
co miesięczne obliczanie food costu, analizowanie go i opracowywanie planu działań naprawczych,
wybór dostawców produktów spożywczych,
zaopatrzenie w produkty,
ocenę jakości i ilości surowców, półproduktów.
Od Kandydatów oczekujemy:
wykształcenia gastronomicznego,
minimum pięcioletniego doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni,
umiejętności zarządzania zespołem,
dobrej komunikacji,
znajomości nowych trendów w gastronomii,
gotowości do ciągłego podnoszenia swoich kwalifikacji i umiejętności,
doświadczenie w pracy w pięciogwiazdkowym Hotelu będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
umowę o pracę,
ciekawą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej,
możliwość zdobycia dużego doświadczenia w pracy w pięciogwiazdkowym Hotelu,
szeroki zakres korzyści pozapłacowych np.: - opieka medyczna, - ubezpieczenie na życie, - bezpłatne obiady, - rabaty na zakup kosmetyków oraz na pobyt i wyżywienie w naszych Hotelach.
Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?