Numer oferty: StPr/24/0162
Organizacja i nadzór pracy podległego personelu kuchennego;
planowanie produkcji i ustalanie asortymentu do przygotowywania dań;
sporządzanie zapotrzebowania na surowce do przygotowywania dań;
planowanie jadłospisów i prawidłowe zestawianie potraw;
nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych;
przyjmowanie zapisów na organizację przyjęć okolicznościowych.
Zawód:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: 78-553 Machliny 27, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.