Numer oferty: StPr/25/1909
Organizacja i nadzór pracy personelu kuchennego, planowanie menu oraz dbanie o jakość potraw i surowców. Odpowiadanie za prawidłowy przebieg procesów technologicznych i sanitarnych w kuchni, zgodnie z normam i przepisami. Prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej oraz wprowadzanie nowych potraw i rozwiązań kulinarnych
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Zawód:
Umiejętności i uprawnienia:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: ROZTOCZE 14, 20-722 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: preferowany kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.