Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0446


Obowiązki:

Sporządzanie dań obiadowych zgodnych z normami jakościowymi określonymi przez HACCP, BHP i zaleceniami Sanepidu.
Wydawanie obiadów w ustalonych porach.
Tworzenie i przechowywanie próbek obiadowych.
Dbanie o stan żywieniowy zaplecza.
Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.
Wykonywanie zaleceń terenowych stacji Sanepidu.
Współpraca z intendentką w planowaniu jadłospisu.
Dbanie o odpowiednie zagospodarowanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych.
Ustalanie na bieżąco zakresu czynności pomocy kuchennej.
Wykonywanie innych poleceń zgłoszonych przez dyrektora szkoły.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe
  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane wykształcenie śrdnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe, conajmniej 4 lata doświadczenia jako kucharz, tytuł mistrza w zawodzie małej gastronomii.Praca na okres próbny 3 m-ce. Wynagrodzenie: 4 242,00zł.


Miejsce pracy: 29 Listopada 21, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi