Numer oferty: StPr/24/0446
Sporządzanie dań obiadowych zgodnych z normami jakościowymi określonymi przez HACCP, BHP i zaleceniami Sanepidu.
Wydawanie obiadów w ustalonych porach.
Tworzenie i przechowywanie próbek obiadowych.
Dbanie o stan żywieniowy zaplecza.
Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.
Wykonywanie zaleceń terenowych stacji Sanepidu.
Współpraca z intendentką w planowaniu jadłospisu.
Dbanie o odpowiednie zagospodarowanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych.
Ustalanie na bieżąco zakresu czynności pomocy kuchennej.
Wykonywanie innych poleceń zgłoszonych przez dyrektora szkoły.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 29 Listopada 21, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.