Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1859


Obowiązki:

planowanie pracy i nadzór nad pracownikami kuchni, odpowiedzialność za utrzymywanie w czystości sprzętu, pomieszczeń magazynowych i kuchennych, stosowanie wytycznych HACCP podczas przygotowywania posiłków i przyrządzaniu potraw, wydawanie posiłków, gospodarka produktami spożywczymi, wykonywanie innych prac zleconych przez Kierownika w dniach wolnych od zajęć szkolnych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcji żywności i w obrocie żywnością
  • sporządzanie potraw

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe

Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zasadnicze zawodowe + tytuł Mistrza / średnie branżowe, umiejętność planowania i przygotowania jadłospisów zgodnie z normami żywienia zbiorowego,


Miejsce pracy: Gnieźnieńska 8, 75-736 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: praca na czas określony: 6 miesięcy z możliwością przedłużenia, praca w godz.7:00 - 15:00

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://samochodowka.koszalin.pl/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/11/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi