Opis stanowiska pracy
Poszukujemy Szefa Kuchni!
Chcesz przeżyć wyjątkową kulinarną przygodę w prestiżowej restauracji w katowickim Nikiszowcu? Jeśli Twoja odpowiedź brzmi TAK, ta oferta jest dla Ciebie!
W przeciągu dwóch lat staliśmy się jednym z tych miejsc, które dzięki swojemu profesjonalizmowi, kreatywności i doświadczeniu osiągnęło spektakularny sukces. Stale podnosimy jakość naszych usług i dlatego poszukujemy chętnych na stanowisko Szef Kuchni w restauracji Śląska Prohibicja.
Dlaczego jesteśmy wyjątkowi?
- tworzymy unikatowy koncept na śląskiej mapie gastronomicznej - działaj z nami!
- oferujemy ciekawą i pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- dajemy możliwość wykazania się kreatywnością w kierowaniu zespołem
- gwarantujemy możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji
- dbamy o stabilne warunki Twojego zatrudnienia
- doceniamy Twoją pracę proponując atrakcyjne wynagrodzenie
- umożliwiamy przystąpienie do prywatnej opieki medycznej
Czym powinieneś się pochwalić?
- min. 2 letnim doświadczeniem na stanowisku Szefa Kuchni
- znajomością zagadnień związanych z HACCP
- znajomością współczesnych trendów obowiązujących w gastronomii
- umiejętnością pracy pod presją czasu
- zaskocz nas komunikatywnością i kreatywnością
- umiejętnością organizacji pracy własnej i podległego personelu
- dyspozycyjnością
Czas na zmiany w Twoim życiu zawodowym! Stań się kreatorem smaku, szefem i przyjacielem.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą opcji "Aplikuj".
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic...
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomicznym od grudnia 2017 roku. Ten krótki czas pozwolił na wypracowanie wysokiej pozycji, oraz zbudowanie marki, która dziś kojarzy się z miejscem wartym odpowiedzenia podczas wizyty w Katowicach i na Nikiszowcu. Za kuchnię odpowiada Szefowa Magda Nowaczewska, zwyciężczyni V edycji MasterChefa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 20/08/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Umowa zlecenia
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Kadra zarządzająca