Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/0693


Obowiązki:

Kierowanie zespołem ludzkim, przygotowywanie posiłków i dań gorących, terminowe przygotowanie posiłków, nadzór nad jakością



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 5)

Pozostałe wymagania:

  • CV na e-mail: agnieszka.tekiela@crr-horyniec.plWymagane posiadanie dyplomu mistrzowskiego


Miejsce pracy: Sanatoryjna 2, 37-620 Horyniec-Zdrój, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 5

Wymagane dokumenty: CV + podanie o pracęCV na e-mail: agnieszka.tekiela@crr-horyniec.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/12/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi