Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0366


Obowiązki:

Zarządzanie i motywowanie zespołu kucharzy,
Nadzór nad procesem przygotowania i wydawania potraw,
Kontrola zapasów i zapotrzebowania na produkty,
Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakości i higieny,
Aktywny udział w tworzeniu



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • dobra organizacja pracy własnej
  • elastyczność w działaniu
  • KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 2] : Pasjia do gotowania[Umiejętność 1] : Doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub kucharza, kreatywności, samodzielności i dobrej organizacji pracy, umiejętności zarządzania zespołem,[Inne] : Doświadczenie zawodowe mile wdziane od 5-10 lat.


Miejsce pracy: OSINÓW DOLNY 50, 74-520 Cedynia, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi