Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 13/07/2020.

Opis stanowiska pracy

Zadania:

  • Organizacja i monitorowanie pracy zespołu.
  • Współodpowiedzialność za wskaźniki ekonomiczne.
  • Nadzór nad utrzymywaniem standardów HACCP i BHP.
  • Tworzenie menu- adekwatnego do obowiązujących trendów.

Wymagania:

  • Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
  • Znajomość kuchni polskiej tradycyjnej oraz kuchni międzynarodowej.
  • Wysokich umiejętności komunikacyjnych.
  • Dobrej organizacji pracy.
  • Punktualność i dyspozycyjność,
  • Aktualnych badań Sanepidu (książeczka zdrowia).
  • Entuzjazm i zapał do pracy.
  • Praktycznych umiejętności potwierdzonych referencjami.
  • Ukierunkowanie na jakość oraz wysoka kultura osobista.

Oferujemy:

  • Możliwość zatrudnienia w formie dogodnej dla Pracownika.
  • Przyjazną atmosferę pracy.
  • Możliwość rozwoju osobistego.

Prezentacja firmy

BZKiW

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
12/07/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka
do góry