#

Szef kuchni (żywienie zbiorowe)

Złoty Indyk

Olsztyn, warmińsko-mazurskie

Opis stanowiska pracy

Szukamy osoby, która:

 ·        potrafi zarządzać kuchnią w żywieniu zbiorowym i chce rozwijać się w tym kierunku

·        ma doświadczenie w przygotowywaniu posiłków

·        umie przygotowywać receptury 

·        potrafi budżetować koszt produkcji posiłków 

·        potrafi zarządzać praca podległego personelu

·        obsługuje komputer wraz z niezbędnymi programami

Wymagania

Do zadań zatrudnionej osoby będzie należało m.in. :

 ·        tworzenie menu

·        zarządzanie budżetem

·        zamawianie surowców

·        nadzór nad magazynem

·        zarządzanie personelem 

Prezentacja firmy

Usługi sprzątania, prowadzenie stołówek, kantyn, szatni pracowniczych, o... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi