Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/2929
Obowiązki:
Zarządzanie zapleczem kuchennym, nadzorowanie jakości przygotowywanych potraw. Praca w kuchni placówki oświatowej.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych
Pozostałe wymagania:
- Wymagania pracodawcy: chęć rozwoju, umiejętność pracy w zespole, praca pod presją czasu, aktualna książeczka zdrowia, mile widziane doświadczenie pracy w kuchni minimum 1 rok, wykształcenie minimum zasadnicze- kierunek gastronomicznyPraca w kuchni placówki oświatowej.
Miejsce pracy: Jagielońska 90, 25-734 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 12/12/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi