Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2929


Obowiązki:

Zarządzanie zapleczem kuchennym, nadzorowanie jakości przygotowywanych potraw. Praca w kuchni placówki oświatowej.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Monter sieci, instalacji i urządzeń sanitarnych

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania pracodawcy: chęć rozwoju, umiejętność pracy w zespole, praca pod presją czasu, aktualna książeczka zdrowia, mile widziane doświadczenie pracy w kuchni minimum 1 rok, wykształcenie minimum zasadnicze- kierunek gastronomicznyPraca w kuchni placówki oświatowej.


Miejsce pracy: Jagielońska 90, 25-734 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi