Numer oferty: StPr/25/4480
Osoba zatrudniona na stanowisku szefa kuchni będzie odpowiadać zarówno za przygotowywanie posiłków, jak i organizację pracy kuchni.
W związku z różnorodnymi potrzebami dzieci, będzie musiała dostosować metody gotowania do specyficznych diet, w tym diet blendowanych oraz żywienia specjalistycznego.
1. Zarządzanie personelem kuchni;
2. W porozumieniu z dietetykiem układanie menu, wspólne ustalanie jakie potrawy będą serwowane, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
3. Organizacja zaopatrzenia;
Wybór dostawców produktów spożywczych, odpowiedzialność za zaopatrzenie żywności, produkcji gastronomicznej od zamówienia, przez przyjęcie towaru do magazynu aż po jego wydanie do kuchni;
4. Dbałość o jakość produktów i serwowanych dań;
5. Nadzór i kontrola nad serwowanymi posiłków;
Obowiązkiem kucharza/szefa kuchni będzie również pilnowanie, by wszyscy pracownicy zatrudnieni w kuchni znali i przestrzegali zasady GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli).
6. Przeprowadzanie inwentaryzacji żywności i sprzętu, analizowanie go i ewentualnie opracowywanie planu działań naprawczych, kontrola obecności oraz nadzór pracy innych pracowników kuchni.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV prosimy wysłać na adres e-mail: sekretariat@hospicjum-podkarpackie.plInformacje o zasadach, na jakich korzystamy z Państwa danych osobowych znajdują się na naszej stronie internetowej, zakładka RODO, pod adresem: https://teczowydomek-podkarpackie.pl/rodo/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.