Numer oferty: StPr/23/1804
Nadzór sanitarny nad bezpieczeństwem żywności i żywienia w zakładach produkcyjnych oraz zakładach wprowadzających żywność do obrotu, prowadzenie postępowań administracyjnych, działalność informacyjna wśród podmiotów branży spożywczej. Dźwiganie do 6 kg. W przypadku interwencji i wzmożonych działań epidemicznych konieczność pracy w weekendy i święta oraz praca w dyżurach do godz. 21.00. W sezonie letnim praca zgodnie z grafikiem do godz. 21.00. Praca w Kołobrzegu w godz. 7:25-15:00.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Waryńskiego 8, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjnyZastrzegamy sobie prawo odezwania się tylko do wybranych kandydatów. Kandydaci niespełniających wymogów dot. wymaganego wykształcenia kierunkowego nie będą brani pod uwagę w procesie rekrutacyjnym.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.