Numer oferty: StPr/19/0143
Przeprowadzanie kontroli sanitarnych zakładów żywności, żywienia i przedmiotów użytku, objętych nadzorem Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Świdwinie, pobieranie próbek środków spożywczych , materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktów z żywnością, kosmetyków, sanitarnych , posiłków obiadowych i zestawień dekadowych do badań laboratoryjnych oraz zabezpieczenie środków niewłaściwej jakości zdrowotnej. Przygotowanie decyzji , postanowień i podejmowanie innych czynności w postępowaniu administracyjnym i egzekucyjnym. Opracowywanie wystąpień, analiz i ocen higienicznych. Prowadzenie rejestrów, bieżących zapisów z kontroli i wdrożonego postępowania. Opracowywanie planów pracy, sprawozdań, meldunków, informacji. Współudział w organizowaniu i prowadzeniu szkoleń, konsultacji i instruktażu. Wynagrodzenie 2250 zł + dodatek za wysługę lat, + dodatek specjalny, + premia, do uzgodnienia z pracodawcą. Pracodawca wymaga od kandydatów posiadania wykształcenia wyższego technologia żywności, żywienia człowieka lub pokrewne, dietetyka, zdrowie publiczne ,biologia, biotechnologia lub pokrewne, odporności na stres oraz umiejętności pracy pod presją czasu, organizacji pracy własnej , sumienności w wykonywaniu powierzonych obowiązków, komunikatywności, systematyczności, dyspozycyjności- gotowość do wyjazdów służbowych.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Drawska 38, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Dokumenty aplikacyjne należy skladać do 31.07.2018 osobiście, listownie lub na adres e:mail: psse.swidwin@pis.gov.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, poczta
Telefon: 94 365 26 84
Email: psse.swidwin@pis.gov.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.