Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0243


Obowiązki:

Sprawowanie nadzoru sanitarnego nad przestrzeganiem:
- warunków produkcji, transportu, przechowywania i sprzedaży żywności, materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością;
- warunków bezpieczeństwa żywności w zakładach żywienia zbiorowego;
- warunków produkcji produktów kosmetycznych;
- pobieranie próbek do badań laboratoryjnych;
- prowadzenie spraw związanych z postępowaniem administracyjnym, egzekucyjnym, mandatowym itp.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność pracy w stresie
  • Dyspozycyjność
  • Umiejętnośc obsługi pakietu OFFICE
  • Sumienność w wykonywaniu zadań
  • umiejętnośc pracy w zespole
  • Prawo jazdy kat B

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności i żywienia człowieka, dietetyka

Wymagania pożądane:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany



Miejsce pracy: Północna 15, 74-300 Myślibórz, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV + list motywacyjny wysłać pocztą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/04/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Medycyna / Służba zdrowia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi