Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/0943
Obowiązki:
wykonywanie badań fizyko-chemicznych oraz organoleptycznych produktów gotowych, przygotowywanie prób dla klientów, przeprowadzanie badań półproduktów i surowców owocowych, kontrola zgodności opakowania i oznakowania
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
Wymagania dodatkowe:
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), brak
Wymagania pożądane:
Umiejętności i uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania:
- Aplikacja poprzez link:https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=e210e4dcb8b943c2ae427152c9c9be4dlub tel: 81-748-82-14
Wymagania: wykształcenie kierunkowe (technologia żywienia i żywności, bioinżynieria produkcji żywności lub pokrewne), zaangażowanie, chęć do pracy, dokładność i odpowiedzialność, książeczka sanitarno-epidemiologicznej lub gotowość do jej wyrobienia.
Oferujemy: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w uznanej firmie produkcyjnej, możliwość premii, opieka medyczna, rabat w firmowym sklepie Smaczna herbata, możliwość rozwoju zawodowego.
Miejsce pracy: Kopernika 67, 14-260 Lubawa, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 30/06/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Ochrona