Numer oferty: StPr/25/0277
Nadzór nad jakością i bezpieczeństwem produktu oraz procesów produkcyjnych,
Kontrola zgodności procesów produkcyjnych z obowiązującymi standardami jakości i przepisami prawa żywnościowego,
Koordynowanie działań mających na celu zapewnienie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa w zakładzie,
Monitorowanie i rozliczanie pracy osób odpowiedzialnych za jakość,
Przygotowywanie, aktualizacja i opracowywanie dokumentacji systemowej,
Wdrażanie, nadzorowanie i doskonalenie systemów zarządzania jakością, w szczególności standardu IFS Food,
Obsługa audytów wewnętrznych oraz kontroli zewnętrznych,
Analiza wyników badań laboratoryjnych oraz wdrażanie działań korygujących i zapobiegawczych,
Przeprowadzanie szkoleń pracowników w zakresie zasad higieny, jakości i bezpieczeństwa żywności,
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Języki:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 87-327 Bobrowo 28, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP, dokumenty aplikacyjne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres www: www.kajmak.com.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.