Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/0125


Obowiązki:

- Zamówienia mięsa, dodatków, opakowań oraz środków czystości dla działu mięsnego
- Negocjacje cen z dostawcami mięsa
- Kalkulowanie i ustalanie cen na wyroby mięsne własnej produkcji
- Sporządzanie grafiku pracy oraz organizacja pracy dla pracowników działu mięsnego
- Planowanie produkcji
- Przyjmowanie dostaw mięsa oraz dodatków
- Magazynowanie mięsa w chłodni oraz kontrola terminów przydatności
- Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, oraz porcjowanie mięsa
- Produkcja wędlin
- Obsługa maszyn i urządzeń w dziale mięsnym
- Paczkowanie mięsa przeznaczonego na ladę samoobsługową
- Mycie i dezynfekcja działu mięsnego
- Dbanie o właściwy obieg dokumentów i właściwe ich wypełnianie - rejestry dostaw, zapisy HACCP
- Kontrola strat
- Kontrola zgodności cen oraz uzupełnianie brakujących etykiet
- Przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji działu mięsnego



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Dowolne wykształcenie, doświadczenie w rozbiorze mięsa i wędlin - wymaganeUprawnienia, umiejętności: wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: Stefana Batorego 81, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Cv na email: zg.trytoma@gmail.com

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/04/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi