Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2458


Obowiązki:

Do obowiązków specjalisty ds. cukiernictwa należeć będą:
- zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności;
- zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji;
- obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych;
- sporządzanie półproduktów cukierniczych;
- sporządzanie gotowych wyrobów cukierniczych;
- dekorowanie wyrobów cukierniczych;
- przechowywanie gotowych wyrobów i półproduktów cukierniczych;
- utrzymywanie czystości w cukierni w trakcie produkcji i po skończonej pracy;
- przestrzeganie zasad gospodarki odpadami;
- przygotowanie stanowiska pracy obejmuje również dbałość o sprzęt i urządzenia niezbędne do przygotowania wyrobów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku


Miejsce pracy: Pietraszki 15, 25-822 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi