Numer oferty: StPr/25/1406
opracowywać w systemie dekadowym jadłospisów; planować w oparciu o receptury potraw zawarte w kartotekach; okresowo nadzorować proces wytwarzania i przyrządzania posiłków; uczestniczyć w radach konsumentów; planować i realizować plany zakupów żywności; przestrzegać należytego limitu finansowego na żywienie; ujmować w jadłospisach środki zaopatrzenia żywnościowego przewidzianych do rotacji; uczestniczyć w szkoleniach specjalistycznych; brać udział w przygotowaniu dokumentacji do postępowań przetargowych i aneksów.
Godzina zakończenia pracy: 15:30
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 76-270 Lędowo-Osiedle 1N, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: potrzebne dokumenty: wniosek o przyjęcie do pracy w procesie rekrutacji; oświadczenie o pełnej zdolności do czynności prawnych; RODO; kwestionariusz osoby ubiegającej się o przyjęcie do pracy; kopia uprawnień technologa żywienia; kopia świadectwa lub dyplomu.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.