Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0142


Obowiązki:

Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań, utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
przygotowywanie składników do gotowania, kontrola jakości żywności i zapasów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.

Praca w ośrodku wypoczynkowym obsługującym głównie grupy zorganizowane.
W sezonie wysokim średnia liczba osób na terenie ośrodka: powyżej 200.
Posiłki: śniadania i kolacje w formie bufetów szwedzkich (zimna płyta + danie ciepłe), obiad serwowany do stolika (zupa, drugie danie, kompot).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • gotowanie
  • kucharz

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania: doświadczenie na stanowisku kucharza,znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych,umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne,umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.


Miejsce pracy: LEŚNA 21, 19-206 Rajgród, powiat: grajewski, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.knieja-rajgrod.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi