Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0881


Obowiązki:

Współpraca z zakładami piekarniczymi i sklepami, promowanie produkcji własnej - wyroby piekarsko-ciastkarskie



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • znajomość MS Office

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w pracy w branży piekarsko-ciastkarskiej


Miejsce pracy: WYSZYŃSKIEGO 15, 20-102 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.lss.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/05/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi